[O2] regulacja wysokości świecenia reflektorów przeciwmgieln

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • precho
    Classic
    • 2010
    • 21

Zamieszczone przez domisnis
    tryton, ja proponuję ognisko ale jeśli karkówka wchodzi w grę to grille też mile widziane

kamila, złotko nie w połowie drogi tylko Kraków-os. Przylasek Rusiecki Miejsce sprawdzone w ostatnią sobotę, jeziorko trawka wszystko jest. Nic się nie stanie jak przyjedziesz troszkę więcej kilometrów żeby mnie zobaczyć
    W Kryspinowie też by się dało jakieś ognisko zorganiozwać przy odrobinie dobrych chęci :diabelski_usmiech
  • szczepcio
    Rider
    • 2009
    • 318

Witam!
    Mam takie pytanie dotyczące regulacji wysokości świecenia halogenów przeciwmgielnych w O2FL. Po spotkaniu z sarenką (sic!) zauważyłem że krzywo świecą mi reflektory przeciwmgielne. W sumie niewielka sprawa a wkurza. I pytanie takie, czy jest tam jakaś regulacja? Albo coś podobnego do regulacji? Reflektory napenwo nie mają nic pourywane bo - potwierdzili to kolesie z ASO przy wymianie zderzaka
    Pozdrówka
    Marcin
    restauracja Zajazd Ostoja --> www.zajazdostoja.pl
    wesela, przyjęcia, bankiety, prezentacje... miejsce gdzie gotowanie staje się pasją....

Komentarz

• Trusek
      Rider
      • 2009
      • 520
      • Octavia III (5E3)
      • DADA 1.5 TSI 150 KM

szczepcio, musisz wyjac palstikowe zaslepki (kratki) ze srodkowej czesci w zderzaku - te blisko halogenow (ten od haka holowniczego i po drugiej stronie) Powinny byc widoczne miejsca do pokrecenia - regolacji gora/dol.
      <<>> MACIEJ <<>>
      Moje Autko - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=33986 - Zapraszam

Komentarz

Pracuję...